perjantai 1. kesäkuuta 2012

It's in the house!

Ompelukone meinaan :D Tiistaina sen viimein sain ja eipä siinä ollut muuta vikaa kuin kuivuus. Nyt pitää sitten ryhdistäytyä ja öljytä tuota aina välillä. Niin ja siis mähän en edes tiennyt, että sitä pitäisi öljytä :)

Koko viikon on ollut niin kiire (ommella?), etten ole ehtinyt ollenkaan bloggaamaan tekeleitäni. Heti tiistai-iltana valmistui tytölle heppatunika (kuva todella huono, otettu ensimmäisen käytön jälkeen ja oli vielä ollut kassissa ryppyyntymässä :( otan paremman myöhemmin)


Keskiviikkona aloitin aamun viikinkipipolla. Ei kaavaa, vain tytön pään ympärys ja tuo kaapista löytynyt palanen riitti juuri ja juuri yksinkertaiseen neliöpipoon. Tämä pipo sai muuten tänään kangaskaupan tädiltä kehuja :)
Lisäksi työn alle pääsi jo aiemmin leikkaamani body, edelleen heppakankaasta. Tässä on kaavana OB:n kahdesta bodysta (kietaisu ja nappilista) piirtämäni yhdistelmä. Ihan perusbody, nepit haarassa ja vasemmalla olalla. Onhan tuo kohtuu työläs tehdä, mutta pakko sanoa että olen positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta. (Kuvassa puuttuu vielä nepit)


Lisäksi on tullut tuunattua yhdet suoralahkeiset velourhousut ja viimeisteltyä yhdet heppa-shortsit. Nyt tuntuu siltä, että tää heppailu saa jo riittää. Mahtaisikohan tuo loppu kangas päästä mukaan seuraavilla Turun seudun OE:n vaihtareille?

Ja jottei kankaat pääsisi loppumaan kesken, saapui mulle viime viikolla tämän näköinen kasa kankaita Kangastukusta:

Ja vielä tällä viikolla sain Turun OE:n Ruotsin kimpan kankaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti