perjantai 7. joulukuuta 2012

Vadelmainen herkku

Muutaman kuukauden olen marinoinut tätä Majapuun ihanaa vadelmaneulosta kaapin perällä, mutta nyt se pääsi tytön haalariin. Kaavoja minulla ei ollut, joten lähdin muokkaamaan niitä OB 4/12 raglanhihaisen jumpsuitin kaavoista. Reilusti kavennusta, raglan sauma pois, hupun muokkaus pienemmäksi ja hiippamalliseksi, niin ja vetoketjuksi laitoin vain suorassa linjassa tuollaisen vähän lyhyemmän. Aika pitkälti siis oma kaava, ehkä tuo pituus ja takasauma on alkuperäisestä jäljellä. Tarkoitus oli tehdä haalarista sivusaumaton, mutta ensimmäisessä sovituksessa totesin sen olevan edelleen liian leveä ja saumuri sai taas töitä. Hupun hiipan leikkasin vapaalla kädellä ja vuori on Kangastukun sydäntrikoota. Resorin alkuperästä ei nyt kyllä ole tietoa, ehkä Kangastukku.
Pikkuneiti 1v 4kk oli aivan täpinöissään uudesta haalaristaan: juoksi, nauroi, keimaili peilin edessä. Ihanaa nähdä miten toinen arvostaa äidin tekeleitä <3

Tällä viikolla blogissa on tapahtunut hiukan muutoksia, kun sain viimein tilattua itselleni tuotemerkit. Tuo nimi "Kiipuu", tuli rakkaan 1-vuotiaan tyttäreni suusta. Se oli ensimmäisiä kertoja kun hän "lauloi" ja tuo Kiipuu toistu useaan otteeseen. Siitä tuli hänelle sellainen lauluhokema ja se tuntui itsestäkin niin hyvälle, että siitä muotoutui tekemilleni käsitöille tuotemerkki. Ja jotta sanan merkitys ei jäisi epäselväksi, niin Kiipuu juontaa sanoista kierrän kippuraan :) Tuotemerkit on siis tilattu ja tulossa. Toivottavasti tulevat pian, niin pääsen merkitsemään kaikki joululahjatkin.

Ja mikä pahinta, olen tällä viikolla langennut parikin kertaa aivan ihaniin kankaisiin, kun halvalla sai...

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana :) En tiedä, miten pitkään olen omaa vadelmanpätkääni marinoinut. En millään osaa päättää, mitä siitä tekisin. Tämä haalari on kyllä tosi herkullinen vaihtoehto!

  VastaaPoista
 2. Ihana haalari! Minäkin tykkään tästä kuosista ihan hurjasti... <3

  VastaaPoista
 3. Makean näköinen haalari :)

  T. Mari

  VastaaPoista