maanantai 10. syyskuuta 2012

Minäminäminä!

Nyt on joku kausi, että tekee mieli ommella itselle. Ehkä sekin edesauttaa sitä kun edes yksi itselle ommeltu onnistuu. Eilen illalla surautin uusimmasta OB:sta tunikan Jättiksen halpis-interlockista (?). On ihanan paksua, joten menee varmaan ainakin kotona leggarien kanssa. Väri ei silmiä hivele, mutta on ihan perusruskea. En uskaltanut käyttää tähän Jättiksestä hamstraamaani raitatrikoota, sitä kun ei enää mun jäljiltä jäänyt kauppaan :D Koon valitseminen oli tosi haasteellista. Mittauksien mukaan mun koko olisi ollut muka jotain 44 OB:n taulukon mukaan, mutta optimistina piirsin koon 40, joka oli muuten ihan ok, mutta hihat turhan kapeat ja muuten sitten turhan leveä. Olin alunperin ajatellut jättäväni tämän A-linjaiseksi, mutta oli niin ruma, että huolittelin alareunan kaitaleella ja vedin hiukan kasaan.

Ja sitten siihen raitatrikooseen. Tykkään tosi paljon tuon edellise postauksen tunikan kaavasta, MUTTA tuo etuosa ei pysy paikallaan, luistaa aina tuohon rintojen väliin :( Päätin sitten kokeilla yksiosaista etuosaa, muuten sama kaava. Tulipahan sitten ihan itse piirrettyä se etukpl:n kaava :D Kankaana siis se Jättiksen trikoo mitä en uskaltanut tuohon edelliseen laittaa. Niin ja hihat tein tähän pitkät, kun on kuitenkin tuo talvikin tulossa :)


4 kommenttia:

 1. Kivoja tunikoita! Uusimman lehden hihat tosiaan on kapeita ja ne mittataulukot on hmm, aika mielenkiintoisia... :D Muuten bloggerin sanavahvistus kommenteissa on melko hankala, suosittelen mielummin ottaan käyttöön kommenttien vahvistuksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mittasin kyllä hihan pituuden, mutta ei tullut mieleenkään että hihat voisi olla jotenkin kapeat. Tästä lähtien mä kyllä aion kokeilla hurjana kokoa 38 :D

   Ja kiitos tuosta kommenttipalautteesta, nyt on muokattu :) Enhän mä ollut edes tajunnut, että se olin noin hankala :o

   Poista
 2. Pakko kysäistä, mistä oot tuon ihanan raita trikoon hankkinut?? Olen etsinyt paksu raidallista trikoota kaikkialta enkä löydä mistään!! :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trikoo on Kaarinan Jätti Rätistä, mutta oli pakan loppu. Turun liikkeen tilannetta en tiedä, mutta voi olla ettei sielläkään ole enää kun Turun OE:laiset tuosta kankaasta innostuivat :)

   Poista